Over Opnieuw Thuis

Opnieuw Thuis is er voor jou: de student. Gedurende je studententijd kom je nog wel eens narigheid tegen in jouw woonruimte. Denk aan praktische problemen als een verwarming die niet meer werkt. Vaak kun je dit gewoon zelf oplossen! Opnieuw Thuis biedt een platform vol hulp, tips & tricks.

Opnieuw Thuis wil uitgroeien tot het grootste platform van Nederland, als het gaat om de hulp aan studenten. Dit platform wordt je aangeboden door Marcel van Hooijdonk. Opnieuw Thuis heeft als doel om antwoord te geven op ál jouw vragen die komen kijken bij het huren van een woonruimte en daaromheen. Wanneer je even het antwoord niet weet op de vraag hoe je een lamp veilig vervangt, helpen wij je. Door inbreng van medestudenten, die ook tegen praktische problemen aanlopen, zal Opnieuw Thuis steeds voller komen te staan. En dat vinden we, net als jij, erg mooi.

Overzicht

Ons ultieme doel is om een overzichtelijk en toegankelijk platform te bieden. Je selecteert een relevant onderwerp en kunt kiezen uit verschillende artikelen, die allemaal betrekking hebben tot dat onderwerp. Soms kan het voorkomen dat een specifiek onderwerp bestaat uit meerdere artikelen, maar dat is uiteraard helemaal niet erg! De ene oplossing kan beter voor jou werken dan de andere.

Je CV-ketel ontluchten

De elektriciteit is uitgevallen

Je nieuwe tijdelijke woning

De batterijen van je rookmelder vervangen

Marcel van Hooijdonk helpt jou graag met alle problemen.

Zelf nog suggesties?

Ben je zelf tegen een praktisch probleem aangelopen en heb je het antwoord hierop? Mis je nog een artikel, of denk je waardevolle inbreng te hebben voor een nieuw onderwerp? Laat het ons dan weten! Wij horen graag suggesties van je om Opnieuw Thuis te blijven verbeteren.

Mail ons
info@zuylenstaete.nl

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00