Marcel van Hooijdonk Real Estate

Het is een veel voorkomend probleem in Nederland: nauwelijks woonruimte. Marcel van Hooijdonk Real Estate gaat hier creatief mee om: door leegstaande panden op te kopen en te transformeren, creëren we woonruimte voor iedere sector en met name voor de personen die het lastig hebben om woonruimte te vinden: studenten en starters.

Kopen en vernieuwen door Marcel van Hooijdonk Real Estate

Het creëren van nieuwe woonruimte begint bij de zoektocht naar onbeheerde panden. Het zijn veelal vervallen gebouwen, die niet snel gebruiksklaar zijn. Er is dus een flinke dosis lef en doorzettingsvermogen voor nodig om van een leeg gebouw moderne en goed afgewerkte woonruimten te maken. Marcel van Hooijdonk Real Estate heeft inmiddels jarenlange ervaring en door de jaren heen ervaring opgedaan en kwalitatief goed werk geleverd. Die kennis helpt ons om steeds succesvoller te worden in hetgeen wat wij doen: de woningschaarste aanpakken. Deel jij mee in ons volgende succesverhaal?

Marcel-van-hooijdonk-real-estate

Marcel van Hooijdonk Real Estate beheert en verhuurt

Is een pand klaar voor oplevering en kunnen we potentiële huurders uitnodigen? Dan begint het echte werk pas. Marcel van Hooijdonk Real Estate is pas tevreden als jij dat ook bent. Ons grote en diverse aanbod zorgt ervoor dat je kan kiezen voor een woonruimte die naar jouw smaak is. Of dit nu een moderne, zelfstandige woning is óf een studentencomplex, Marcel van Hooijdonk heeft het in handen.

Door met originele en creatieve ideeën te komen, krijgen panden een bijzondere functie die tegelijkertijd een meerwaarde bieden. Denk aan een gecombineerd hotel- en woningpand, waar je binnenloopt bij je eigen receptie. Maar Marcel van Hooijdonk Real Estate denkt ook aan de toekomst en het klimaat, door volledig milieuvriendelijke panden te realiseren. Dat maakt ons uniek.

Marcel van Hooijdonk Real Estate in combinatie met Kamerverhuur Amsterdam staat voor duidelijkheid. Er zijn geen kleine lettertjes, van te voren weet je waar je aan toe bent. Geen exta kosten, maar duidelijke afspraken met betrekking tot de prijzen. Ga je akkoord met onze voorwaarden? Dan geldt ook bij ons deal is deal. Wat mag je verwachten van ons, als jij voldoet aan de afgesproken betalingen?

  • Geen extra kosten waar je niets over gehoord hebt.
  • Zit er iets niet helemaal lekker in je woonruimte, is er per ongeluk iets stuk gegaan of loop je tegen een ander probleem aan? Dan lossen we dit snel en vaak kosteloos voor je op.
  • Een tevreden huurder betekent een tevreden Marcel van Hooijdonk. Heb je verbeterpunten? Meldt het ons! We helpen je graag.

Marcel van Hooijdonk Real Estate:

Marcel van Hooijdonk Real Estate Kamerverhuur Leiden

Marcel van Hooijdonk Real Estate Kamerverhuur Amsterdam

Marcel van Hooijdonk Real Estate Kamerverhuur Utrecht

Zelf nog suggesties?

Ben je zelf tegen een praktisch probleem aangelopen en heb je het antwoord hierop? Mis je nog een artikel, of denk je waardevolle inbreng te hebben voor een nieuw onderwerp? Laat het ons en Marcel van Hooijdonk dan weten! Wij horen graag suggesties van je om Opnieuw Thuis te blijven verbeteren.

Mail ons
info@zuylenstaete.nl

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00